fbpx

Родителите најголеми едукатори за важноста на социјалната дистанца

Професорката на Филозофскиот факултет проф. д-р. Ана Фритзханд објаснува дека децата и младите треба да бидат добро информирани за опасноста од корона вирусот, како и дека родителите треба да бидат пример за правилно однесување и почитување на превентивните мерки.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии.

Тагови: