fbpx

Симона Спировска, актерка: Скопје страда од постојано префрлање на топката

Секој следен градоначалник смее да си дозволи да рече дека проблемите се наследени од претходните градоначалници, но тоа не е решение, коментира актерката Симона Спировска во влогот на ResPublica.

Тагови: