fbpx

Што (не) знаеме за живеењето во зграда?

Кој треба да ги одржува скривниците, особено ако се поплавени? Дали социјалните згради треба да имаат куќен совет? Не живеам во станот, но треба ли треба да плаќам домарина? Ова се меѓу најчестите прашања што стигнаа до #СамоПрашај. Одговорите ги добивме од Ракип Малоски, претседател на Регулаторната комисија за домување.  

Тагови: