fbpx

Тетово со години остана без библиотека и театар

Изминува и вториот мандат на градоначалничката Теута Арифи, а Тетово сè уште е без библиотека и без театар. Центарот за култура на Тетово со години е дел од ветувањата на локалните избори.

Видео прилогот го изработи Алсат М ТВ во соработка со Само прашај.

Новинарка: Фатљуме Дервиши Снимател: Насер Мустафа Монтажер: Феим Деари

Тагови: