fbpx

Витамин Д и Ц за пркос со короната

Нутриционистката Емилија Спасовска советува каква храна ни е потребна за имунитет против корона вирусот, но и каква храна да консумираат КОВИД позитивните пациенти, но и оние кои го прележале вирусот.

 

Видеото го изработи Институтот за комуникациски студии.

Снимател: Иван Поповиќ Монтажер: Ристо Душковски

Тагови: