fbpx

И најмали инфраструктурни проекти се прикажуваат како капитални инвестиции

И најмали инфраструктурни проекти се прикажуваат како капитални инвестиции

Сегашното едногодишно планирање на капиталните инвестиции треба да премине на среднорочно или подолгорочно планирање за да може да се реализираат во целост.

Целиот подкаст ResPublica гледајте го на http://respublica.edu.mk/podkast/354-2018
И најмали инфраструктурни проекти се прикажуваат како капитални инвестиции
Watch the video

И најмали инфраструктурни проекти се прикажуваат како капитални инвестиции

kopce1

Сегашното едногодишно планирање на капиталните инвестиции треба да премине на среднорочно или подолгорочно планирање за да може да се реализираат во целост.

Целиот подкаст ResPublica гледајте го на http://respublica.edu.mk/podkast/354-2018