fbpx

Седма Сила: (Авто)цензурата во редакциите

Седма Сила: (Авто)цензурата во редакциите

kopce1

Дали може да имаме слободни медиуми со новинари кои се автоцензурираат? Со какви притисоци се соочуваат новинарите во своите редакции? Зборуваме со новинарките Билјана Секуловска, Кристина Атовска, Моника Јовановска, Жарка Радоја и Уна Хајдари.

Аудио подкастот е изработен од МОФ.