fbpx

Капиталните инвестиции се предимензионираат на неостварливо ниво

Капиталните инвестиции се предимензионираат на неостварливо ниво

За да прикаже т.н. развоен буџет, Владата ги планира капиталните инвестиции на многу повисоко ниво кое не може да се реализира.

Целиот подкаст ResPublica гледајте го на https://respublica.edu.mk/podkast/354-2018

 

Капиталните инвестиции се предимензионираат на неостварливо ниво
Watch the video

За да прикаже т.н. развоен буџет, Владата ги планира капиталните инвестиции на многу повисоко ниво кое не може да се реализира.

Целиот подкаст ResPublica гледајте го на https://respublica.edu.mk/podkast/354-2018