fbpx

Помалку боли ако децата не се тепаат на училиште и не се од Центар

За градоначалникот на општина Центар Саша Богдановиќ најважно е дека децата што се тепаат не се од неговата општина, а за Министерството за образование дека организираните борби се случуваат надвор од училиштата. МВР уште истражува.

Социолозите и психолозите велат дека кога системот не функционира, улицата си ја завршува работата.

Види повеќе на истата тема:

Борбите меѓу учениците се организирале со ценовник

Гладијаторски борби меѓу малолетници во центарот на Скопје

Видеото го изработи Институтот за комуникациски студии во соработка со МТВ1.

Новинарка: Катерина Топалова Сниматели: Јован Божиновски и Зоран Капетановски Монтажа: Василка Ристовска

Тагови: