fbpx

Ни следува ли К-15 ако сме работеле од 01.01 до 30.06 годинава? Не ни исплатија К-15 со изговор дека ни фалеле еден или два дена во јули да бидеме пријавени.

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за труд