fbpx

Имам заддршка на пензијата од 5 000 денари. Требаше да ми се исплатат 15 000, а добив само 10 000 денари. Каде да се обратам?

Одговара Љубомир Андревски од Фондот за пензиско и инвалидско осигурување.