fbpx

Ако ми фали стаж дали може да продолжам да работам додека не го исполнам условот?

Имам 64 години, а ми фалат уште 7 месеци стаж.

Одговара Севиме Зекири од Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на Република Северна Македонија.