fbpx

Безбедност

images prasaj Koi institucii se nadlezni da postapuvaat vo slucai na semejno nasilstvo

Кои институции се надлежни да постапуваат во случаи на семејно насилство?

...

images prasaj Koj treba da me obesteti za puknata sofersajbna od kamen na avtopat

Kој треба да ме обештети за пукната шофершајбна од камен на автопат?

...

images prasaj Kade moze da se prijavi semejno nasilstvo

Каде може да се пријави семејно насилство?

...

images prasaj Sto opfaka sajber nasilstvoto

Што опфаќа сајбер насилството?

...

images prasaj Koj e najcesta zrtva na buling

Кој е најчеста жртва на булинг?

...

images prasaj Kako da se spravime so bulingot

Како да се справиме со булингот?

...

images prasaj Dali maltretiranjeto na socijalnite mrezi e zakonski regulirano i kade moze da se prijavi

Дали малтретирањето на социјалните мрежи е законски регулирано и каде може да се пријави?

...

Тагови

25 декември 2018

Како можам да проверам дали некој ги има злоупотребено моите податоци?

Се сомневам дека моите податоци се злоупотребени, но не знам каде да проверам...