fbpx

Извршители: Дали може извршител да ми блокира сметки за долг на фирма која повеќе не е моја?

Не за џабе рекле дека во младите е силата. Затоа Само прашај и Марко се упатија до Македонското здружение на млади правници по одговор на прашањето „Дали може извршител да ми блокира сметки за долг на фирма која повеќе не е моја?“.

 

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии.