fbpx

Каде да се обратам за неисплатена отпремнина што фирмата ми ја вети при одење во инвалидска пензија?

Во инвалидска пензија сум со привремено решение. Од фирмата каде што работев ми ветија отпремнина, но досега немам добиено ништо. Каде да се обратам?

Одговара Зоран Василески од Хелсиншкиот комитет за човекови права.