fbpx

Нашите простории се од надворешната страна на зградата. Од некој стан ни тече вода. Каде да се обратиме?

Станарите над нашите простории велат дека дефектот не е од нивните станови. Од фирмата управител ни рекоа не се надлежни. Одговара Зоран Павловски од Регулаторната комисија за домување.