fbpx

Шалтерисување: Дали работодавачот смее да исплаќа плата помала од минималната?

Шефот ти исплати плата помала од минималната со изговор дека поради загубите од пандемијата со Ковид-19 е дозволено? Бараш во мерките од Влада и нема таква одредба?! #СамоПрашај и Марко повторно ги прескокнаа шалтерите и стигнаа до одговор.