fbpx

Шалтерисување: Колку денови годишен одмор ми следуваат?

Започна сезоната на летни одмори, а со тоа и плановите каде да избегаме од жештините. Но многумина ги мачат прашања како: Дали ми следува одмор, годинава почнав со работа? Колку денови одмор ми следуваат? Само прашај и Марко ги пресконаа шлатерите и стигнаа до одговори на овие жешки прашања.