Тагови

Таг: Општина Центар

Пасивноста на институциите од „Технометал Вардар“ создаде депонија среде Скопје

Пожарот што неодамна беше подметнат во зградата на поранешен „Технометал Вардар“ во центарот на Скопје за...

Зошто урбанистичкиот план З-10 во општина Центар не се работи и не е обновен од 2012?

Одговара Емил Лазаревски од општина...