fbpx

Информирај се, биди активен, ГЛАСАЈ!

Информирај се, биди активен, ГЛАСАЈ!

Затоа, искористи ја оваа веб апликација www.jasglasam.mk, информирај се за кандидатите од ТВОЈАТА општина и гласај, за да се увериш дека ТВОЈОТ еден глас прави разлика.

Погледни го видеото и #Прашај.

Информирај се, биди активен, ГЛАСАЈ!
Watch the video

Затоа, искористи ја оваа веб апликација www.jasglasam.mk, информирај се за кандидатите од ТВОЈАТА општина и гласај, за да се увериш дека ТВОЈОТ еден глас прави разлика.

Погледни го видеото и #Прашај.