fbpx

Најважната причина за дефицитот во Пензискиот фонд е вториот столб

Најважната причина за дефицитот во Пензискиот фонд е вториот столб

Гледај го целиот ResPublica видео подкаст и #Прашај.

Најважната причина за дефицитот во Пензискиот фонд е вториот столб
Watch the video

Гледај го целиот ResPublica видео подкаст и #Прашај.