fbpx

Како до семејна пензија?

Кои документи треба да се достават со барањето за семејна пензија? Кои членови од семејството имаат право на семејна пензија? Кој е рокот за добивање решение? Само прашај ги има одговорите на овие прашања и открива како до семејна пензија во неколку чекори.