fbpx

Што да направам ако куќниот совет не презема ништо за да се поправи кровот?

Покривот на зградата со години е оштетен и тече вода во становите на последниот кат. Нема поддршка од куќниот совет за решавање на проблемот. Што понатаму и како да се реши проблемот?

 

Одговора Сеад Личина од Регулаторната комисија за домување.