fbpx

Тагови

Таг: Дезинформации

region pod zakana od epidemii tivki doktori glasni antivakseri featured
Регион под закана од епидемии: Тивки доктори, гласни антиваксери

Има многу причини како одговор на прашањето: Зошто во 21 век ни се случуваат епидемии на болести кои се...

studentite i penzionerite tesko gi prepoznavaat znacite za dezinformacii iako se svesni za jadicite featured
Студентите и пензионерите тешко ги препознаваат знаците за дезинформации, иако се свесни за „јадиците“  

Експлозија од сечии мислења, објави на социјалните мрежи, виртуелни дебати, блогови и веб...

vrakanje na vladinite kampanji vo privatnite mediumi alibi za borba so dezinformaciite featured
Враќање на владините кампањи во приватните медиуми: Алиби за борба со дезинформациите

Законските измени за враќање на платените реклами во приватните медиуми се блокирани во Собранието, но тоа...