fbpx

Тагови

Таг: гинеколог

kade moze da prijavam maticen ginekolog koj naplaka eho i brisevi featured
Каде може да пријавам матичен гинеколог кој наплаќа ехо и брисеви?

Матичен гинеколог не смее да наплаќа ништо од пациентите на коишто тој им е избран како матичен...

kolku cestite vaginalni infekcii moze da bidat problem za zdravjeto intro
Колку честите вагинални инфекции може да бидат проблем за здравјето?

 Одговара д-р Глигор Тофоски од Универзитетската клиника за...

sto treba da se znae za problemite so menstrualniot ciklus pred da se poseti ginekolog intro
Што треба да се знае за проблемите со менструалниот циклус, пред да се посети гинеколог?

 Одговара д-р Глигор Тофоски од Универзитетската клиника за...

kolku e potrebno seksualnoto obrazovanie i vo osnovnite ucilista intro
Колку е потребно сексуалното образование и во основните училишта?

 Одговара проф. д-р. Глигор Тофоски претседател на Македонската асоцијација на гинеколози и...

koga treba da se zapocne so redovni ginekoloski pregledi intro
Кога треба да се започне со редовни гинеколошки прегледи?

 Одговара проф. д-р. Глигор Тофоски претседател на Македонската асоцијација на гинеколози и...

koi vidovi na kontracepcija treba da gi prepise ginekolog intro
Кои видови на контрацепција треба да ги препише гинеколог?

 Одговара проф. д-р. Глигор Тофоски претседател на Македонската асоцијација на гинеколози и...

images prasaj Kolku se naplaka pregledot kaj maticen ginekolog za osigurenickite na tovar na FZORSM intro
Колку се наплаќа прегледот кај матичен гинеколог за осигуреничките на товар на ФЗОРСМ?

Одговараат од Фондот за здравствено...