fbpx

Тагови

Таг: ХПВ вакцина

koi se nesakani posledici od vakcinite featured
Кои се несакани последици од вакцините?

Во поглед на несаканите последици кои многу често ги плашат родителите значи, имаме различни вакцини имаме...

od sto stiti hpv vakcinata i dali treba da ja primaat i momcinja featured
Од што штити ХПВ вакцината и дали треба да ја примаат и момчиња?

ХПВ вакцината е всушност вакцина којашто штити од хуман папилома вирусот. Досега оваа вакцина се дава на 12...