fbpx

Тагови

Таг: млади

Игри на среќа: заштита на малолетниците или бизнис-интереси?
Игри на среќа: заштита на малолетниците или бизнис-интереси?

Заштита на малолетниците, поголема контрола врз дејноста или бизнис-интереси. Што се крие во позадина на...

images prasaj Zosto mladinski dodatok ne gi sleduva site mladi vo drzavata sto se vraboteni zarem toa ne e diskriminacija intro
Зошто младински додаток не ги следува сите млади во државата што се вработени?

Одговара Бојана Стевческа од Агенцијата за вработување на Република Северна...

images prasaj Koga se dodeluva mladinski dodatok intro
Кога се доделува младински додаток?

Одговара Мирјанка Алексовска од Министерството за труд и социјална...

images prasaj Sto nudi proektot Garancija za mladi za mladite do 29 godini koi prv pat se prijavuvaat vo Agencijata za vrabotuvanje intro
Што нуди проектот „Гаранција за млади“ за младите до 29 години кои прв пат се пријавуваат во Агенцијата за вработување?

Одговара Бојана Стевческа од Агенцијата за вработување на Република...

images prasaj Za kakvi stipendii moze da se konkurira vo Agencijata za mladi i sport
За какви стипендии може да се конкурира во Агенцијата за млади и спорт?

Одговара Дарко Каевски, директор на Агенцијата за млади и...

images prasaj Dali Agencijata za mladi i sport dodeluva stipendii za lica so poprecenost
Дали Агенцијата за млади и спорт доделува стипендии за лица со попреченост?

Одговара Дарко Каевски, директор на Агенцијата за млади и...

images prasaj Kako moze da se izvadi mladinska karticka
Како може да се извади младинска картичка?

Одговара Дарко Каевски, директор на Агенцијата за млади и...

images prasaj Kade moze mlad covek da se informira za moznostite i povolnostite sto mu gi nudi Agencijata za mladi i sport
Каде може млад човек да се информира за можностите и поволностите што му ги нуди Агенцијата за млади и спорт?

Одговара Дарко Каевски, директор на Агенцијата за млади и...