fbpx

Тагови

Таг: правни субјекти

kako moze firmite da ja dobijat potrebnata dokumentacija za da konkuriraat na tender featured
Како може фирмите да ја добијат потребната документација за да конкурираат на тендер?

Одговара Ирена Лазарова од Централниот регистар на Република Северна...

koj e rokot za podnesuvanje na godisni smetki do centralen registar intro
Кој е рокот за поднесување на годишни сметки до Централен регистар?

 Одговара Ирена Лазарова од Централниот регистар...

images prasaj Dali moze praven subjekt da bide vo status na miruvanje za vreme na pandemijata intro
Дали може правен субјект да биде во статус на мирување за време на пандемијата?

Одговара Ирена Лазарова од Централниот регистар на Република Северна...