Тагови

Таг: врсничко насилство

Каде може да се пријави врсничко насилство?

Одговара Наташа Станојевиќ од Центарот за социјална работа –...

Како да препознаам дали моето дете е жртва на врсничко насилство?

Одговара Стефан Богески од Коалицијата...

Кој е најчеста жртва на булинг?

Одговара Стефан Богески од Коалицијата...

Како да се справиме со булингот?

Одговара Стефан Богески од Коалицијата...

Дали малтретирањето на социјалните мрежи е законски регулирано и каде може да се пријави?

Одговара Стефан Богески од Коалицијата...

Дали можам да пријавам врсничко насилство во училиштето?

Одговара Стефан Богески од Коалицијата...

Што претставува врсничкото насилство или булинг?

Одговара Стефан Богески од Коалицијата...