fbpx

Скапа струја – Мака за плиткиот џеб на граѓаните

Некои граѓани се жалат дека плаќаат премногу за струја, други не знаат каде да се пожалат ниту каква е постапката. А сите сакаат дневна евтина тарифа. Прашања за сметките на струја има многу, а одговорите од ЕВН и Регулаторната комисија за енергетика гледајте ги во емисијата Само прашај. Емисијата на Институтот за комуникациски студии се продуцира во соработка со МТВ.