fbpx

Дали во Македонија може да се заштити сопствена идеја нa одреден бизнис план?

Дали во Македонија може да се заштити сопствена идеја нa одреден бизнис план?

Дали во Македонија може да се заштити сопствена идеја нa одреден бизнис план? И која е постапката и како и каде би се спровела?

Одговара Бојана Божиновска од Македонското здружение на млади правници