fbpx

Живеам во зграда каде куќниот совет е само на документ. Сега бараат пари за две години од куќен совет. Кои се нашите права и дали може да не тужат ако не платиме?

Живеам во зграда каде куќниот совет е само на документ. Две години немаме лифт. Има амбуланта каде си доаѓаат болни од Ковид-19 и никој ништо не прави. Сега бараат пари за две години од куќен совет. Одговара Зоран Павловски од Регулаторната комисија за домување.