fbpx

Тагови

Таг: регистрација

images prasaj Kako moze da se registrira zena zemjodelec vo Edinstveniot registar na zemjodelski stopanstva intro
Како може да се регистрира жена земјоделец во Единствениот регистар на земјоделски стопанства?

Одговара Трајан Димковски , заменик министер за земјоделство, шумарство и...

images prasaj Dali moze vozilo na koe e mu e istecena registracijata da se odnese na tehnicki pregled i da se registrira intro
Дали може возило на кое му е истечена регистрацијата да се однесе на технички преглед и да се регистрира?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...

images prasaj Kade treba da se registrira status na samohran roditel samoprasaj
Каде треба да се регистрира статус на самохран родител?

Одговара Наташа Станојевиќ од Центарот за социјална...

images prasaj Dali fizicko lice moze samostojno da podnese prijava za upi vo Cetralniot registar ili mora da ima ovlasten registracionen agent
Дали физичко лице може самостојно да поднесе пријава за упис во Цетралниот регистар или мора да има овластен регистрационен агент?

Одговара Ирена Лазарова од Централниот регистар на Република Северна...