Тагови

Таг: социјална пензија

Дали корисник на социјална пензија може во исто време да биде корисник и на погребни трошоци?

Одговара Теодора Маријановска од Фондот за пензиско и инвалидско...

Каде да се обратам за да ме деблокира извршителот и да можам да си ја земам социјалната пензија?

Одговара Владимир Делов од Министерството за...

Дали се донесе законот со кој се предвидува социјална пензија за стари лица?

Одговара Мартин Сопронов од Институтот за човекови...