Тагови

Таг: влијание

Колку загадувањето влијае на биодиверзитетот?

Одговара Ана Петровска од Министерството за животна средина и просторно...

Какви чекори се преземаат за намалување на загадувањето?

Одговара Ваљон Салиху од Град...