fbpx

Соседски недоразбирања за колективното домување

Една стара поговорка вели: Секој да си гледа во сопствениот двор! Но, проблем е кога дворот не е сопственост само на еден човек или на едно семејство, туку на повеќемина станари односно на цела зграда.

Во првото издание на емисијата „Само прашај“ зборуваме за проблемите кои ги мачат граѓаните за домувањето и одговараме на нивните прашањата за колективното живеење во зграда.

Емисијата „Само прашај“, која е копродукција на ИКС и МТВ, ќе се обработуваат различни прашања на граѓаните коишто го диригираат квалитетот на секојдневниот живот.