fbpx

Дали Водовод има право да го прекине снабдувањето со вода додека не се платат сметките кај извршител?

Дали Водовод има право да го прекине снабдувањето со вода додека не се платат сметките кај извршител?

Изваден е водомерот без присуство на сопственикот. Одговара Иван Менкиноски oд Хелсиншкиот комитет за човекови права.