Како до старосна пензија?

Кои документи се потребни за пензија? Дали треба да се однесат документите за пензија во главното ПИОМ? Колку време се чека решение? Само прашај ги има одговорите на овие прашања и открива како до старосна пензија во неколку чекори.

Поврзани написи