fbpx

Како може да проверам дали ме има на избирачкиот список?

Одговара Љупка Гугучевска Филипоска од Државната изборна комисија.

Увид во избирачкиот список најдоцна може да извршите до 18 март и тоа во подрачните одделенија и канцеларии на Државната изборна комисија според вашето место на живеење или електронски на веб страницата www.sec.mk или директно на www.izbirackispisok.gov.mk