fbpx

И водата може да ве „изгори“ со високи сметки

Високи сметки, нередовно читање водомери, како да се плати долгот на рати... Скопјани со многу прашања до „Водовод и канализација“, а некои огорчени од високите фактури, бараат чаре.  Во „Само прашај“, даваме одговор на сите ваши прашања, а на жешкото столче е претставник од јавното претпријатије.

Емисијата на Институтот за комуникациски студии се продуцира во соработка со МТВ.