fbpx

Дали исплатата на минатиот труд има некаква врска со тоа дали работникот потпишува договори на одредено време или на неодредено време?

Дали исплатата на минатиот труд има некаква врска со тоа дали работникот потпишува договори на одредено време или на неодредено време?

Одговара Мирјанка Алексевска од Министерството за труд и социјална политика