fbpx

Дали јас како граѓанин можам да поднесам приговор до Агенцијата за електронски комуникации?

Дали јас како граѓанин можам да поднесам приговор до Агенцијата за електронски комуникации? Одговара Горан Лазаров од Евротинк – Центар за европски стратегии