fbpx

Шалтерисување: Дали управителот на зградата смее да ги менува цените за услугите без согласност од станарите?

Ти стигна сметката за одржување на зградата и не ти се верува што гледаш? Цените се покачени, а тебе никој не те известил? #СамоПрашај и Марко повторно ги прескокнаа шалтерите и стигнаа до одговори на комшиските прашања.