fbpx

Зошто токму сега агресивно се бара да се решат правата на ЛГТБ заедницата?

Зошто токму во овој момент толку агресивно се настапи за решавање на правата на ЛГБТИ заедницата?

Одговара Драгана Дрндаревска од Коалицијата „Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници“