fbpx

Тагови

Таг: плаќање

images prasaj Dali za odrzuvanje na zaednicki delovi od kompleks zgradi se plaka po stanbena edinica ili od m2 intro
Дали за одржување на заеднички делови од комплекс згради се плаќа по станбена единица или од м2?

Одговара Јасмина Петреска од Регулаторната комисија за...

images prasaj Dali smetkata za popravka na pokriv sto protekuva se deli pomegu site stanari ili samo onie sto ziveat na najgorniot kat intro
Дали сметката за поправка на покрив што протекува се дели помеѓу сите станари или само оние што живеат на најгорниот кат?

Одговара Јасмина Петреска од Регулаторната комисија за...

images prasaj Dali treba da se plaka cel iznos za odrzuvanje na zgrada ako nikoj ne zivee vo stanot intro
Дали треба да се плаќа цел износ за одржување на зграда ако никој не живее во станот?

Одговара Јасмина Петреска од Регулаторната комисија за...

images prasaj Koga eden dolg se smeta za zastaren samoprasaj
Кога еден долг се смета за застарен?

Одговара Бојан Трпевски од Македонското здружение на млади...

images prasaj Zosto plakame mesecen pausal za gradinka koga decata se doma samoprasaj
Зошто плаќаме месечен паушал за градинка кога децата се дома?

Одговара Бојан Трпевски од Македонското здружение на млади...