fbpx

Дали децата кои ги немаат примено сите вакцини ќе може да се запишат во училиште?

Дали децата кои ги немаат примено сите вакцини ќе може да се запишат во училиште?

Одговара др. Злате Мехмедовиќ, директор на Здравствен Дом - Скопје