fbpx

Дали тие што живеат на приземје треба да им ги чистат ѓубрињата на другите? Реагиравме до Куќен совет кој што ништо не превзема. Каде во општина Центар може да се реагира?

Одговара Емил Лазаревски од Општина Центар.