fbpx

Уплатив за стан во нова зграда, но се одложува вселувањето. Инвеститорот не го почитуваат рокот, а јас сум сѐ уште под кирија. Што можам да преземам во оваа ситуација?

Одговара Мартина Грнчаровска од Организацијата на потрошувачи на Македонија.