fbpx

Тагови

Таг: деца

ucilistata ne dobivaat poddrska od instituciite za zastita od vrsnicko nasilstvo featured
Училиштата не добиваат поддршка од институциите за заштита од врсничко насилство

Што работат Државниот совет за превенција на детско престапништво и Националното координативно тело за...

so godini se finansiraat dve drzavni tela za zastita od vrsnicko nasilstvo koi nikogas ne sme gi slusnale featured
Постојат две државни тела против врсничко насилство кои никогаш не сме ги слушнале

Трагедијата што ја предизвика ученик во основно образование во Белград одново отвори дебата за едно прашање...

dali od vakcinite moze da se dobie autizam i drugi nevroloski zaboluvanja featured
Дали од вакцините може да се добие аутизам и други невролошки заболувања?

Одговара спец. д-р. Соња Ралева од поликлиниката „Бит...

koi se nesakanite efekti od vakcinite featured
Кои се несаканите ефекти од вакцините?

Одговара спец. д-р. Соња Ралева од поликлиниката „Бит...

zosto e vazna vakcinacijata na decata featured
Зошто е важна вакцинацијата на децата?

Одговара спец. д-р. Соња Ралева од поликлиниката „Бит...

images prasaj dali sleduva paricen nadomestok za nega za edinaesetgodisno dete so autizam intro
Дали следува паричен надоместок за нега за единаесетгодишно дете со аутизам?

Одговара Душан Томшиќ од Министерството за труд и социјална...

images prasaj Dali ima zakonski utvrden minimalen iznos za izdrska na dete intro
Дали има законски утврден минимален износ за издршка на дете?

Одговара Весна Дишлијовска од Македонското здружение на млади...

images prasaj Kade moze da se prijavi vrsnicko nasilstvo intro
Каде може да се пријави врсничко насилство?

Одговара Наташа Станојевиќ од Центарот за социјална работа –...

images prasaj Kade da se reagira dokolku e povredena privatnosta na decata intro
Каде да се реагира доколку е повредена приватноста на децата?

Одговара Наташа Станојевиќ од Центарот за социјална работа –...