fbpx

Дали мобинг од директен претпоставен треба претходно да се пријави во некоја институција или директно да се оди со тужба?

Дали мобинг од директен претпоставен треба претходно да се пријави во некоја институција или директно да се оди со тужба?

Одговара Наташа Петковска од Хелсиншкиот комитет за човекови права